Rengör dina möbler

Rengör dina möbler

Hejsan svejsan bloggen! Idag ska vi prata lite om tvättning av mattor och möbler. Att städa och göra rent i hemmet är en självklarhet för många, inklusive mig själv. Jag tycker verkligen inte om när det är stökigt och smutsigt där hemma. Vad jag däremot har glömt är att jag nästan aldrig tvättar mina mattor eller möbler. Visst drar dammsugaren över några gånger men sen är det faktiskt inte mer med det, vilket egentligen är lite konstigt kan jag tycka. Jag rengör varenda yta noggrant men textiler tycks på något sätt hamna lite i skymundan. Detta är känns lite konstigt med tanke på att det är väldigt ofta som man sitter i sin soffa eller står på mattan, dessutom drar textiler till sig väldigt mycket smuts och damm så det är något som man borde rengöra oftare än vad man kanske gör. Jag har noterat att det finns vissa företag som erbjuder tvättning av möbler samt mattor och det känns verkligen som någonting jag borde testa på. Det krävs förmodligen en ordentlig tvätt av mina textiler och det är lite skillnad på de metoderna som används hos företagen jämfört med vad jag har i tvättstugan, så att lämna in textilerna vore nog att föredra. Jag tror aldrig att jag tvättat klädseln på min soffa eller mina fåtöljer och jag vill inte riktigt veta hur mycket smuts som de innehåller just nu. Mina mattor är väldigt svåra att rengöra också eftersom de är av ett väldigt känsligt material när det kommer till vatten, så det krävs verkligen specialbehandling för att få dem rena. Har ni några möbler eller mattor där hemma som behöver tvättas så kan jag tipsa om ett företag som heter Matt-tvätten. Nu vill jag önska er alla en fortsatt fin torsdag, så hörs vi snart igen. Ha det så bra!


Kommentarer är stängda.