Rivningsarbeten i Torslanda – långt kvar till jag får inreda huset!

Rivningsarbeten i Torslanda – långt kvar till jag får inreda huset!

Hej på er

Jag brukar ju skriva om inredning men idag blir de en uppdatering om huset i Torslanda, som jag så småningom kommer få inreda … Vi slog till på ett hus som var ett riktigt renoveringsobjekt egentligen för att läget var så himla bra. Det senaste som hänt är att vi anlitat en firma som är experter inom rivningsarbeten. Vi visste inte från början om vi ville spara stommen men göra en grundlig renovering eller om vi villa riva kåken och börja om från början. Med tanke på att vi nu har ett företag som utför rivningsarbeten så förstår ni vad vi bestämde oss för.

När vi tittade närmare på både huset och kostnader, samt jämförde vilken tid det skulle ta så insåg vi att det troligtvis skulle vara med effektivt att riva huset och börja från början. Så där är vi nu. De är här och river och vi får en hel ny grund där vi ska bygga vårt drömhus. När vi började se oss för efter ett hus insåg vi att platsen är det som är viktigast för oss. Huset kan vi anlita någon att renovera eller formge så som vi vill att det ska vara, men ett fint hus betyder ingenting om det står på en plats som vi inte trivs på. Så vi bytte perspektiv och letade istället på platser och orter där vi kände gav en bra känsla av att bo på och strax efter så hittade vi detta projekt i Torslanda.

Det ska bli väldigt spännande att nu bygga ett hus från grunden och se hur det växer fram och sen få ta mig an inredningen som jag ju älskar! Som tur är så har vi ingen stress att flytta ut från där vi bor nu. Vi har möjlighet att vänta med att lägga ut det till försäljning sedan i lugn och ro när vi kommit iordning i vårat nya. Jag känner väldigt mycket tacksamhet och glädje för detta kapitel i vårt liv. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.