Massage i Älvängen lindrar efter jobbet

Massage i Älvängen lindrar efter jobbet

Hej på er alla fina följare

Här i inredningsbutiken i Älvängen är det verkligen full rulle, så många som har inspiration att göra om hemma nu när det är vår. Det blir ju också en hel del lyft och bärande samt att jag står och går hela dagarna i butiken, så nu kände jag att det var dags att boka en massage hos min massör som också tursamt nog finns i Älvängen. Jag går dit ibland men kanske lite för sällan, varje gång jag väl går dit så tänker jag att jag borde göra det oftare.

Jag älskar mitt jobb och att få jobba med möbler och inredning som är mitt stora intresse, men visst är det slitigt ibland och då måste man ju påminna sig att ta hand om sig också. Det var en kollega till mig som faktiskt påminde mig denna gången och efter det så ringde jag och bokade massage. Senare i veckan ska jag dit så då har jag ju något härligt att se fram emot. Jag jobbade i helgen som var, det var min jobbhelg så denna helgen som kommer är jag ledig.

Vi håller just nu på att packa upp en del nyheter för sommaren och det är så mycket fint som kommit in. Jag vet inte om jag ska se det som en fördel eller nackdel att jag har personalrabatt på det vi säljer. På ett sätt är det ju toppen för jag handlar billigare, men på ett annat sätt så kanske det inte är så bra eftersom jag troligtvis handlar mer än vad jag skulle gjort om jag inte fick rabatt. Nu är min kafferast slut så jag ska gå ut i butiken igen, det var skönt att i alla fall sitta ner en liten stund. Jag tror att min rygg kommer tacka mig efter jag varit på massage, tacka för att jag tog ansvar för mitt mående. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.