Flyttfirma hjälper oss få grejer till stugan i Sölvesborg

Flyttfirma hjälper oss få grejer till stugan i Sölvesborg

Hej på er!

Den här helgen går första flyttlasset med grejer till sommarstugan i Sölvesborg. Vi har anlitat en flyttfirma som ska hjälpa oss så att vi sparar på både ryggar och bil. Vi har en del möbler som mest bara står och som vi kommer ta till stugan, sen så har vi även köpt lite grejer. Några saker på loppis och några saker är nya. Allting står här hemma nu så vi tänkte att en flyttfirma ska få den stora äran att köra det dit!

Man kan först tro att det blir en extra kostnad, men när vi räknade på vad det kostar att hyra ett släp eller liten lastbil och man ändå behöver köra två gånger så blir det billigare att anlita de som har en lite större bil och kan köra bara en gång. Vi sparar på oss själva i och med att det blir lite mindre lyft för oss och det tackar min rygg mig för. Det ska bli mysigt och härligt att komma i ordning där ute, äntligen. Vi köpte stugan tidigare i vintras och nu när det börjar bli så gott väder så ska vi lägga några helger där ute att få iordning inför semestern i sommar.

?Vi kommer ju även åka dit på helgerna och det är det vi gillar med att ha sommarstuga på lite närmare håll. Vi har ju bara några mil dit, så då kan man ju åka dit en helg och ändå få bra med tid där. Det tar oss en timme ungefär att åka dit så det passar oss perfekt. Då kommer man ändå lite ifrån vardagen och det man möter varje dag annars och så får vi komma ut lite mer till lugnet där. Jag tror att det kommer bli vårt lilla semesterparadis och det är jag så lycklig och tacksam för!


Kommentarer är stängda.