Bud med blommor i Trollhättan

Bud med blommor i Trollhättan

Hej på er

Jag brukar ju skriva om möbler och inredning, men idag blev jag så överraskad av ett så gulligt bud att jag måste få berätta om det! Här i Trollhättan spöregnar det idag, inte roligt alls men det behövs ju nu efter ganska lång tid med sol och fint vårväder. Men så vet ni mitt när jag stod där i receptionen på mitt jobb så kom det ett bud från en firma här i Trollhättan med blommor och ett paket, det var inte till mig men jag blev lika pirrig och glad för det. När leveransen kom så sa han att det var ett bud till en av mina kollegor så jag sa att jag kunde ta hand om det och ge det till rätt person.

Det visade sig att det var ett bud till en kollega som firar 30 års-jubileum med sin man, de är så himla gulliga. Ibland kommer han och möter henne när hon slutar och så går de hem hand i hand. Hon kan ibland komma till mig och be om råd vad hon kan köpa till honom i present till namnsdag eller födelsedag. Hon tycker det att även om hon nu känner honom så bra och oftast vet precis vad han behöver så kan man behöva lite inspiration utifrån ibland, för då kanske man kommer på något som man aldrig tänkt på.

Det är nog en av sakerna till att de hållit ihop alla dessa år, att det tar aldrig varandra för givet och de söker ofta inspiration kring hur de kan överraska varandra. De brukar båda säga att de är varandras bästa vän och att en av grundstenarna till ett långt och lyckligt förhållande är att man har roligt ihop. Sen har hon allt viskat till mig att man ska inte tro eller förvänta sig att allt alltid är en dans på rosor, men vill man så löser man allt. Så fint att man fortfarande efter så många år tillsammans firar ordentligt när det är något särskilt och ett så fint bud var ju verkligen romantiskt.


Kommentarer är stängda.